Hepimizin Su İçmeye Hakkı Var

Ultra Organik Su Arıtma Cihazı

Su hayattır, insan vücudunun ortalama U-75 sudan oluşmaktadır. Su gerekli olan besin öğesidir, yetişkinlerde günde 2.5 litre su içilmesi gerekmektedir. İçtiğimiz suyun ne kadar sağlıklı olduğunu biliyormuyuz? Günümüz teknolojisinde artık bunları ölçebiliyoruz ve çareler üretebiliyoruz.

Ters osmoz teknolojisi yarı geçirgen membaların sudaki çözünmüş katı maddeleri ayırma prensibine göre çalışır. Uygulanan ters basınç suyu membrandan geçirerek saf su ve membrandan geçmeyen konsantre atık su olarak ayırır.

Bu sistemle kimyasal madde kullanmadan tüm tuzlar ve organik maddeler: mikrokirlilik, pestisler, patojen bakteriler ve nitrat sudan fiziksel olarak ayrıştırılmış olur. Su arıtma cihazlarında ters osmoz sistemi otomatik olarak çalışmaktadır. İçerisinde bulunan 1 mikron hassasiyette kartuş filtre ve blok aktif karbon filtreler sayesinde suyun koku, renk ve tadını iyileştirir. Daha sonra membrandan geçen su ters osmoz sistemi ile ayrıştırlır. Yüksek kalitedeki su tankta birikir ve krom musluktan alınır, konsantrasyonu yüksek kirli su drenaja atılır…

Su ve atıksu arıtma, şartlandırma konularında organize edilmiş olan faliyet alanları her kapasitede endüstri, belediye ve evler için içme ve kullanma suyu arıtımı, havuz suyu filtrasyonu, özellikle tıpta ve elektronik endüstrisinde ihtiyaç duyulan saf suların elde edilmesi, evsel ve endüstriyel atık su arıtımıdır.

Su Arıtma Cihazı İletişim Bilgilerimiz:

Adres: Özevler Mah. Vatan Cad. No:19/C / Yenimahalle / Ankara

Gsm: 0507 000 05 06

Gsm: 0535 685 10 10

Tel: 0312 911 18 39

Tel: 0850 304 18 39

Leave a comment