Ozonlu Su Arıtma İşlemi

Ultra Organik Su Arıtma Cihazı

Ozonlu su arıtma suyu herhangi bir toksik kirletici kaldırmak için en iyi yoldur. Sistemi ilaçları, mantar, organik mineraller, virüs, bakteri vb inaktive güçlü oksidanlar kullanır

Avantajları

Sistemi bakteri ve virüsleri öldürmek için inanılmaz bir yeteneği vardır. Onları suda çözünmez yapma, manganez, demir ve kükürt gibi metallerin okside olabilir.İşlemi herhangi bir tat ve koku su kaldırır. Ozon arıtma su kalitesi artar olduğundan, su cihazların ömrünü uzatır. Hiçbir kimyasal bir çok sistem kullanım için güvenli bir hale kullanılır.

Arındırma işlemi

Süreç bir ozon jeneratörü gerektirir. Ozon Sun atmosferde ozon üretir aynı şekilde bağlı üretilmektedir. Yüksek yoğunlukta UV lambaları Güneşin UV ışınları üreten ozon simülasyonu. Hava ve UV haznesinde pompalanır oksijen bazı ozon çevrilir. Kimyasal ve elektrolitik reaksiyonlar yoluyla ozon üretmek için başka yollar vardır.

Üretilen ozon kabarcıklar oluşturan bir difüzör içine geçirilir. Bu kabarcıklar ve ozon ile doymuş ve daha sonra su ile karıştırılır. Zayıf Oksijen molekülleri ayrı ve organik moleküllerin bağlama kendilerini.Şişelenmiş su çoğu ozon ile tedavi edilir. Ayrıca, havuzlar ozon arıtma kullanmaya başlamıştır.

Su Arıtma Cihazı İletişim Bilgilerimiz:

Adres: Özevler Mah. Vatan Cad. No:19/C / Yenimahalle / Ankara

Gsm: 0507 000 05 06

Gsm: 0535 685 10 10

Tel: 0312 911 18 39

Tel: 0850 304 18 39

Leave a comment